12 tévés karakter, akinek nem látható az arca

Megosztás

Szerző: Dia 2018-11-08 13:51:35
453

Olyan szereplők, akikhez csak hang tartozik, elég sokat láttunk már. Egy kicsit sejtelmes, de akármilyen arcot el tudunk neki képzelni. Ennek ellenére összegyűjtöttük a leghíresebb arc nélküli karaktereket, amik arc nélkül is híresek.

Agymenők- Howard anyja

Howard zsidó anyjának arcát sosem láttuk, csak hallottuk kötekedni, kisfiát irányítani. Carol Ann Susi adta a hangját az anyukának, de 2014-ben a karakter meghalt. 

Az alelnök

A show főszereplője egy titokzatos főnök, akinek se neve,  se politikai pártja, se arca. 

South Park

A rendkívül vitatott ellenben népszerű sorozatnak a szereplőihez két ember adja a hangját,Matt Stone és Trey Parker. Különleges képességgekkel rendelkeznek, mégis ki tud hirtelen Kenny után Butters lenni?

Charlie angyalai

Charlie egy öreg detektív, aki soha nem jelenik meg a sorozatban, mert annyi ellensége van. Charlie titokzatos hangját John Forsythe adja.

Jóbarátok

Monica és Rachel lakásából tökéletesen rá lehetett látni egyik szomszédjukra, aki imádott otthon meztelenkedni. Ők csak úgy hívták a Pucér Pasi. Többször kapott jelzőt mint 'RondaPucérPasi', 'KövérPucérPasi". Ám az ő sztorija is happy end-del ért véget, mivel szintén pucérkodni szerető hölgy elcsábította, így a lakásba később Ross be tudott költözni.

Columbo - Mrs. Columbo

Bár csak férje elbeszéléseiből ismerjük, a szerkesztők meghagyták ,mint szereplőt, mert humorral fűszerezte meg a sorozatot.

Tom és Jerry

Mami két lába elég sokszor jelenik meg a mesefilmben, legtöbbször azért, hogy megbüntesse Tom-ot és megvédje Jerry-t .

Dokik

Bob Kelso sokat beszél feleségéről, Enid-ről.Nem kedveli őt. És ez sokszor vicces mondandóval is jár,

 

 

Megosztás