Mi történt Blair Waldorf-fal és csapatával az elmúlt 10 év alatt?(A cikk végén egy kis meglepetés)

Megosztás

Szerző: D 2018-11-27 09:05:42
409

Nagy az izgalom az elegáns magániskola diákjai között: az osztály egyik legnépszerűbb tagja, Serena van der Woodsen visszatért az internátusból, ahova tavaly év végén hirtelen eltávozott. Megindulnak a találgatások: vajon mi az oka Serena visszatérésének? Blair, Serena legjobb barátnője mindaddig örül barátnője felbukkanásának, amíg szerelme, Nate be nem vallja neki: megcsalta Serenával a lány elutazása előtt. Közben Serena megismerkedik új osztálytársukkal, Dannel és családjával...

Hihetetlen, de már 10 éves A Pletykafészek című sorozat. A gazdag manhattani fiatalok intrikákkal, cselszövésekkel és árulásokkal teli története hat évadot élt meg, és színészei közül sokan azóta komolyabb hollywoodi karriert futottak be. Mutatjuk, mi lett velük azóta, és hogyan néznek ki most:

 

Leighton Meester, azaz Blair Waldorf

Színészként leginkább a 2011-es A szobatárs című filmmel vált elismertté, de az utóbbi időben főként indie-pop zenei karrierjére és az anyaságra koncentrál. Adam Brody színésszel nevelik közös kislányukat.

Blake Lively, azaz Serena van der Woodsen

Blake abszolút befutó Hollywoodban, legutóbb A zátony című filmben szerepelt, és Ryan Reynolds színésszel nemrég született meg második gyermekük.

Taylor Momsen, azaz Jenny Humphrey

Emlékszel, hogy a sorozat végén már alig szerepelt Jenny? Nem véletlenül: a színésznő szívesebben koncentrált a The Pretty Reckless című együttesére és énekesi karrierjére, amit azóta is csinál.

Penn Badgley, azaz Dan Humphrey

Egy ideig a valóságban is egy párt alkottak Blake Lively-val, de szakításuk, illetve A pletykafészek lezárulta után szinte teljesen eltűnt a sztárvilágból. Néha még vállal szerepeket, legutóbb a The Paper Store című filmben láthattuk.

Ed Westwick, azaz Chuck Bass

Chuck Bass szerepe kicsit az életére is kihatott, 2008-ban a People magazin megválasztotta a legszexibb férfinak. Mostanában a Wicked City és a Snatch című sorozatokban láthatjuk, de 2013-ban eljátszotta Rómeót is.

Chace Crawford, azaz Nate Archibald

A Blood & Oil sorozatban és az Eloise című horror főszereplőjeként láthattuk mostanában.

Kelly Rutherford, azaz Lily van der Woodsen

Újabban sorozatokban vendégszerepel: játszott a Quanticóban és a Dr. Csontban, de láthattuk a Végzetes bizonyítékban és a Being Mary Jane-ben is.

Matthew Settle, azaz Rufus Humphrey

A Rufust alakító színész karrierje nem igazán kapott szárnyra a sorozat után. Főleg kisebb sorozatszerepekben és rosszul sikerült horrorfilmekben volt látható.

Susan Misner, azaz Alison Humphrey

Az Alisont játszó színésznő népszerű sorozatszínész lett, feltűnt többek között a Nashville-ben, a Gothamben, A férjem védelmében című sorozatban, a Sherlock és Watsonban.

Jessica Szohr, azaz Vanessa Abrams

A nagyapja révén magyar származású Jessica a Ted 2-ben szerepelt, és a Complications, valamint a Kingdom című sorozatokban játszik jelenleg. 

Connor Paolo, azaz Eric van der Woodsen

Az Ericet játszó színész a Bosszú című sorozatban játszott két évadon keresztül.

Margaret Colin, azaz Eleanor Waldorf

A Sherlock és Watsonban, A férjem védelmében című sorozatban és a Gothamben is feltűnt egy-egy rész erejéig, illetve kisebb szerepeket játszik különböző filmekben. Mivel már A pletykafészek előtt is ismert színésznő volt, így neki nem kellett teljesen a sorozatra támaszkodnia a hírnevét tekintve.

Michelle Trachtenberg, azaz Georgina Sparks

A Georginát játszó színésznő az NCIS: Los Angelesben, az Álmosvölgy legendájában és néhány kisebb sorozatban vendégszerepelt az utóbbi időben.

Ezzel a kis visszatekintéssel pedig arra szeretnénk kitérni, hogy nagyon úgy néz ki, hogy jönni fog majd a Gossip Girl filmes változata. A szereplők nagyon szeretnének újra az általuk megformált karakterekbe visszabújni, ami korántsem egy ötlet. Warner Bros. Entertainment is nagyon érdeklődik egy esetleges folytatás után, szóval alig várjuk a fejleményeket.

Megosztás