A hír igaz! Jön a Bad Boys 3. része!

Megosztás

Szerző: D 2018-11-13 09:09:48
865

Ha van egy jó film, annak érdemes folytatást csinálni. Így vagyunk ezzel nem is oly kevesen, hogy a Bad Boys végre megcsinálja a 3. részt. Egypárszor már elhúzták a mézes madzagot a rajongók előtt, így nemcsoda, hogy óriási extázist váltott ki, mikor Will Smith és Martin Lawrence bejelentette, hogy tutira jön a 3. rész. Ez azért is jó hír, mert nagyon nehezen ment az egyezkedés Martin Lawrence-el, de a videót látva, úgy néz ki, sikerrel zárult.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

A két színésznek szívügye ez film, hiszen Will Smith igazi világsztár, aki olyan filmeket hozott nekünk, mint a Függetlenség Napja, Legenda Vagyok, Men in Black, vagy az Én, a Robot. Emberek milliói kíváncsiak rá, de nem szabad elfelejtenünk, hogy az első, igazi mozis sikere az az 1995-ös Bad Boys című, legendás film volt, amit a Transformers filmek rendezője, Michael Bay készített. Nem csak az ő karrierje, de a partnerét alakító Martin Lawrence pályája is hatalmasat ugrott, hiszen ő pl. a Gagyi Mami filmekben is főszerepet kapott, rengeteg más vígjáték mellett. Így már érthető miért olyan izgatott a két főszereplő.

 

A 3. rész, a Bad Boys For Life forgatókönvvén egyenlőre öten dolgoznak, de persze a végleges változatot úgyis majd a vásznon láthatjuk.

A stúdió egyébként Adil El Arbi – Bilall Fallah rendezőpárost szerződtette a produkció levezénylésére.

Egyenlőre úgy néz ki, a film 2020. január 17-én fog a mozikba kerülni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Martin Lawrence (@martinlawrence) által megosztott bejegyzés,

Megosztás