20 kg-ot hízott és szétplasztikáztatta magát az egykori gyereksztár

Megosztás

2018-11-08 13:51:35
4690

Amanda Bynes nevét az összes tini ismerte a 2000-es években. Folyamatosan szerepelt filmekben, majdnem minden félévben jött ki valami új filmje, és lányok milliói akartak a helyében lenni, mert mindig megtalálta az életre szóló szerelmet, aki ráadásul jól is nézett ki.

Azóta eltelt jó pár év. Természetes szépsége és a laza stílusa, ami miatt hamar híressé vált, mára már a múltté. A korán jött siker őt is tönkretette. Drogokhoz és az alkoholhoz nyúlt, ami végleg betetett a kaput a karrierjének.  A függőségeit tetézte, hogy sebészkés alá feküdt, és jó pár dolgot átaszabatott magán, mint a mellét, száját. Botoxot is fecskendeztek arcába, habár még csak 31 éves. A szebb napokat is látott színésznőt függőségei és megváltozott külseje miatt így nem igazán alkalmazták filmes munkákra, ami után depresszióba esett, és meghízott. 

Los Angeles utcáin flangált, és látni, hogy árnyéka egykori önmagának. Amanda egyébként 10 éve próbálja helyerehozni életét, eddig eredménytelenül. Reméljük mindél előbb sikerülni fog neki.

Megosztás